maandag 16 oktober 2017

Reminder Informatiebijeenkomst 10 november 2017

Geacht lid,

Op vrijdag 10 november aanstaande is het weer zover, de jaarlijkse informatiebijeenkomst voor zelfstandig ondernemende mondhygiënisten. Zowel de mondhygiënisten met een zelfstandig gevestigde praktijk als mondhygiënisten die op zzp-basis met een modelovereenkomst werken, zijn hierbij van harte welkom!

Datum: vrijdagmiddag 10 november 2017
Locatie: Hotel Theater Figi, Het Rond 2 te Zeist
Tijd: 13.30 – 15.30 uur, ontvangst vanaf 13.00 uur met koffie en thee

Programma
Dhr. Ramin Najafbagy, bestuurslid Belangenbehartiging is dagvoorzitter. Allereerst worden relevante actualiteiten in de mondzorg besproken. Daarnaast geeft Zorgmail een presentatie over beveiligd e-mailverkeer in de zorg en spreekt mw. Floor van Wakeren, business developer bij Famed over correct declareren.

Aanmelden?
Aanmelding is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 27 oktober op het ledendeel van de website, www.mondhygienisten.nl. U volgt dan de volgende stappen:
1. Log in op de ledenwebsite
2. Klik in de rechterkolom op ‘Evenementen’
3. Kies op deze pagina het evenement ‘Informatiebijeenkomst Zelfstandigen 2017’. Klik op ‘Direct inschrijven’, naast het evenement.

Zonder schriftelijke bevestiging van aanmelding is deelname aan deze bijeenkomst niet mogelijk!

Onverhoopt niet aanwezig?
Indien u niet aanwezig kunt zijn, is afmelden mogelijk tot uiterlijk vrijdagochtend 10 november, 09.00 uur, middels een mailbericht naar bureau@mondhygienisten.nl.
Indien u afwezig bent zonder berichtgeving of uw afmelding is door ons te laat ontvangen, dan zijn wij vanwege de gemaakte kosten genoodzaakt € 50,00 in rekening te brengen.

Informatiebijeenkomst combineren met de ALV en NVM Philips mini-congres?
Dit jaar is de informatiebijeenkomst voorafgaande aan de ALV en het NVM Philips mini-congres. Voor de ALV en het mini-congres heeft u een aparte uitnodiging ontvangen. U dient zich voor zowel de ALV als het mini-congres apart aan te melden.

KRM-punten
Voor de informatiebijeenkomst zijn punten aangevraagd voor het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten.

Wij hopen u te verwelkomen op vrijdag 10 november!

Met vriendelijke groet,

Ramin Najafbagy
Bestuurslid Belangenbehartiging

Voor een routebeschrijving naar Hotel Theater Figi verwijzen wij u naar www.figi.nl.

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl