dinsdag 11 december 2018

Winnaars NVM Oral-B Studieprijs 2018 bekend gemaakt

Op 16 november werden de winnaars van de NVM Oral-B Studieprijs 2018 bekend gemaakt in de Flint Amersfoort. De prijs wordt elk jaar uitgereikt aan de studenten Mondzorgkunde die de beste scripties van het jaar hebben geschreven. De eerste, tweede en derde prijswinnaars winnen respectievelijk €1.500 en €750 te besteden aan een vakinhoudelijk congres of andere deskundigheidsbevordering, en een jaarabonnement op het NTvT (Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde).

De eerste prijs is gewonnen door Rebecca Oudshoorn en Asha Tensen met hun scriptie “De mondgezondheid van chirurgische patiënten in een ziekenhuis in de provincie Gelderland”. De tweede prijs door Kim Meester en Merith van den Brink met hun scriptie “Het gebruik van partiële mondonderzoeken bij epidemiologische studies, een retrospectief patiënt dossier onderzoek”. Manon Stultiens en Malou Willems wonnen de derde prijs met hun scriptie “Zorgwens van dementerende ouderen in een verpleeghuis”. Alle prijswinnaars zijn na afloop van de uitreiking kort geïnterviewd. Bekijk de interviews en de uitreiking.

Nogmaals van harte gefeliciteerd!

Ben je vierdejaars student Mondzorgkunde en wil je in het najaar van 2019 ook op het podium staan met zo’n mooie cheque in je handen? Stuur dan je scriptie in.

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl