Word nu tijdelijk gratis lid en ontvang 15% korting op je lidmaatschap in 2022!*

 

Met een lidmaatschap bij NVM-mondhygiënisten investeer je in jezelf, je collega’s en de verdere professionalisering van ons prachtige vak!

Samen sterk voor:

Graag bieden we je de kans om kennis te maken met al onze diensten en producten. En daarom kun je nu tijdelijk gratis lid worden en ontvang je 15% korting op je lidmaatschap in 2022.

Word direct lid of  lees hier verder over hoe waardevol een lidmaatschap voor jou kan zijn.

Remco Stoks

“Ik ben lid geworden van NVM-mondhygiënisten toen ik nog studeerde.  Ik vind het fijn om bij te blijven en samen te sparren met collega’s over het werk. Het is belangrijk dat wij als beroepsgroep vertegenwoordigd worden, bijv. in Den Haag.”

Remco Stoks | zelfstandig werkend mondhygiënist | lid ICO-groep & kaderbestuurslid regio Noord-Holland Noord

Agnes Sluijter

 

“Ik ben inmiddels 30 jaar mondhygiënist. Op dag 1 ben ik lid geworden van NVM-mondhygiënisten. Ik ben vrijgevestigd. NVM-mondhygiënisten heeft mij hierbij ondersteund en geadviseerd. Het is een betrouwbare vereniging waar je altijd op terug kunt vallen. Samen ben je sterk!”

Agnes Sluijter | mondhygiënist & praktijkeigenaar in Almere

 

Ben je student?
Word dan dit jaar nog gratis studentlid! Meld je direct aan via onze website. Eerst lezen welke voordelen een gratis lidmaatschap allemaal voor jou in petto heeft?
Lees hier verder.

 

Zainab Bennani-Karim

 

“Mijn lidmaatschap van NVM-mondhygiënisten helpt mij tijdens mijn studie op allerlei vlakken! Zo maak ik gebruik van de literaire studies die uitsluitend worden aangeboden aan leden. Ook krijg ik als lid de kans om congressen, regio- en vakgroepbijeenkomsten bij te wonen zodat ik  mijn vakkundigheid als toekomstige mondhygiënist verder kan ontwikkelen. Daarnaast leer ik veel professionals en medestudenten kennen waardoor ik mijn netwerk vergroot.”

Zainab Bennani-Karim | student HU mondzorgkunde & lid studentencommissie NVM-mondhygiënisten

Heb je nog vragen over het lidmaatschap? Wij helpen je graag verder! Stuur een e-mail naar bureau@mondhygienisten.nl of stel je vraag hier.  Telefonisch kun je ons bereiken op: 030-657 1013.

*Actievoorwaarden:
Deze kortingsactie is geldig van 12 november tot en met 31 december 2021. Om gebruik te kunnen maken van deze actie geldt dat je geen lid bent geweest in 2021. Na aanmelding gaat je jaarlidmaatschap direct in en ben je pas vanaf 1 januari 2022 contributie verschuldigd. Van toepassing op het basislidmaatschap en exclusief de toeslag voor zelfstandig ondernemerschap. Bekijk hier onze tarieven.

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl