Word ook lid en lees hier wat een lidmaatschap jou allemaal te bieden heeft!

 

Met een lidmaatschap bij NVM-mondhygiënisten investeer je in jezelf, je collega’s en de verdere professionalisering van ons prachtige vak!

Samen sterk voor:

Word direct lid of  lees hier verder over hoe waardevol een lidmaatschap voor jou kan zijn.

Remco Stoks

“Ik ben lid geworden van NVM-mondhygiënisten toen ik nog studeerde.  Ik vind het fijn om bij te blijven en samen te sparren met collega’s over het werk. Het is belangrijk dat wij als beroepsgroep vertegenwoordigd worden, bijv. in Den Haag.”

Remco Stoks | zelfstandig werkend mondhygiënist | lid ICO-groep & kaderbestuurslid regio Noord-Holland Noord

Agnes Sluijter

 

“Ik ben inmiddels 30 jaar mondhygiënist. Op dag 1 ben ik lid geworden van NVM-mondhygiënisten. Ik ben vrijgevestigd. NVM-mondhygiënisten heeft mij hierbij ondersteund en geadviseerd. Het is een betrouwbare vereniging waar je altijd op terug kunt vallen. Samen ben je sterk!”

Agnes Sluijter | mondhygiënist & praktijkeigenaar in Almere

 

Ben je student?
Word dan dit jaar nog gratis studentlid! Meld je direct aan via onze website. Eerst lezen welke voordelen een gratis lidmaatschap allemaal voor jou in petto heeft?
Lees hier verder.

 

Zainab Bennani-Karim

 

“Mijn lidmaatschap van NVM-mondhygiënisten helpt mij tijdens mijn studie op allerlei vlakken! Zo maak ik gebruik van de literaire studies die uitsluitend worden aangeboden aan leden. Ook krijg ik als lid de kans om congressen, regio- en vakgroepbijeenkomsten bij te wonen zodat ik  mijn vakkundigheid als toekomstige mondhygiënist verder kan ontwikkelen. Daarnaast leer ik veel professionals en medestudenten kennen waardoor ik mijn netwerk vergroot.”

Zainab Bennani-Karim | student HU mondzorgkunde & lid studentencommissie NVM-mondhygiënisten

Heb je nog vragen over het lidmaatschap? Wij helpen je graag verder! Stuur een e-mail naar bureau@mondhygienisten.nl of stel je vraag hier.  Telefonisch kun je ons bereiken op: 030-657 1013.

                                                 Bekijk hier onze tarieven.

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl